vineri, 6 iunie 2008

Ringul! Un ziar iluminant!

Cand astepti metroul timp de 20 de minute la Eroilor, iti mai fug ochii si prin ziarul vecinului de banca. Si uneori ai surpriza sa citesti, si deci sa aflii, lucruri extrem de interesante. De exemplu, in ochi mi-a sarit un titlu mare, scris font alb pe un background negru: "CUM SA NU MAI FII UCIS IN FIECARE ZI"
Acest titlu era catalogat la sectiunea "UTILE".
Adevarul e ca e foarte util sa nu "MAI" fii ucis in fiecare zi.
Dar eu nu prea stiu cum e cu ucisul asta in fiecare zi. Ma simt un pic retardat din pricina asta. Ma frustreaza. Eu unul am invatat de la gradinita, scoala si parinti ca poti sa fii ucis doar o data. Si cand am citit aceste titlu din sectiunea "UTILE" am realizat spontan, ca am facut scoala degeaba! Am inteles gresit!
Asa ca am pornit intr-un quest (poate se transforma intr-o saga, cine stie?). Si am inceput sa-mi intreb toti prietenii (Disclaimer: spre deosebire de manelisti, eu nu am dusmani), ei de cate ori au fost ucisi, si la cat timp, o data pe an, o data pe luna, o data pe saptamana, o data pe zi cum zice si articolul, sau poate mai des ? Spre surprinderea mea nici prietenii mei nu au fost ucisi pana acum!
Nu stiu ce sa mai cred! Oare eu si cunostintele mele (Disclaimer din nou: spre deosebire de manelisti, nu am dusmani) traim intr-un univers paralel? Sau am avut noroc si n-am fost ucisi niciodata?
Quest-ul meu m-a purtat apoi catre un guru spiritual. I-am relatat ca eu am inteles uciderea asta zilnica total gresit. I-am mai spus si ca poti sa fii ucis doar o data conform conceptiei mele (conceptie evident gresita) dar poate imi explica el cum e cu reincarnearea si astfel se va clarifica tot. Mi-a explicat ca totusi, mai e o perioada de timp in care esti in burta mamei, si care ar dura totusi 9 luni.
Pai bine, bine, da' ... atunci, in burta, nu pot fi ucis?
Si asa am ajuns la o concluzie:
Poti sa fii ucis in fiecare zi. Mori, si apoi esti ucis cand esti un spermatozoid care se deplaseaza cu viteza lui medie de 3600 de microni pe secunda, de diferiti factori: spermicide, servetel, stomac (cu cele doua intrari posibile), probabil si alti factori. Apoi mori, si din nou esti ucis!
Cu siguranta asa e!
In sfarsit am inteles!

Niciun comentariu: